Dění v CEREBRU

• CEREBRUM

Klub CEREBRA v Brně otevřen!

Akademické centrum poradenství a supervize (ACPS) je výcvikovým a školícím pracovištěm Psychologického ústavu Filozofické fakulty Masarykovy univerzity, které nabízí odborné služby Masarykově univerzitě i veřejnosti. ACPS bude od října 2012 pořádat trénink kognitivních funkcí a edukačně podpůrnou skupinu.

Den zdraví a sociálních služeb Městské části Praha 8 - 2012

Dovolujeme si Vás pozvat na „Den zdraví a sociálních služeb Městské části Praha 8 - 2012“, kde budeme prezentovat činnost našeho sdružení. Den zdraví a sociálních služeb proběhne v pondělí 25. 6. 2012 od 13 hodin do 17 hodin.

• Druhý mezinárodní Workshop "Dobrá praxe v rehabilitaci a sociálním začleňování osob po poškození mozku"

Se uskuteční 1. prosince 2010 od 9:00 do 16:30 hodin na Ministerstvu práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2, v zasedací místnosti v druhém patře.

• Ohlédnutí za dny sociálních služeb

Ve vstupních prostorách radnice ve Vysočanech se od 27. září do 8. října uskutečnily dny sociálních služeb formou prezentace na výstavních panelech. Cerebrum bylo při tom.

• CEREBRUM Členové rehabilitační kliniky v Hradci Králové

Rehabilitační klinika v Hradci Králové podpořila petici!

Členové rehabilitační kliniky v Hradci Králové vyjádřili svou podporu petici a zaslali CEREBRU podepsané petiční archy.

CEREBRUM v České Televizi

Ve čtvrtek 23. září byla ředitelka sdružení CEREBRUM Marcela Janečková hostem docentky Ivy Holmerové v pořadu Rendez vous v rámci programu Před polednem na ČT24. Ve čtvrtek 15. prosince 2011 byl televizní pořad Rodinné křižovatky na ČT2 věnován lidem po poranění mozku. Ve čtvrtek 19. ledna 2012 byl televizní pořad Klíč - magazín nejen pro zdravotně postižené na ČT2 věnován problematice lidí po poranění mozku.

Lacus Mortis pro CEREBRUM

10.9.2010 v pátek na Letní scéně Vyšehradu se uskutečnila akce Lacus Mortis. Název zároveň označuje uměleckou skupinu, která zahrnuje básníky, hudebníky, herce, fotografy, malíře a další, kteří se rozhodli podporovat CEREBRUM a výtěžek z této akce nám celý věnovali.

Rekondiční pobyt Léto 2010 Rynholec

Fotografie z rekondičního pobytu, který se uskutečnil v týdnu od 21. do 28. srpna 2010 v Rynholci, naleznete zde.

CEREBRUM - Sdružení osob se získaným poškozením mozku a jejich rodin, z.s.
Křižíkova 56/75A 186 00 Praha 8
Telefon: (+420) 226 807 048